bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

vigilampsolar.jpgvigilampsolar.jpg
vigilampsolar.jpg vigilampsolar1.jpg vigilampsolar2.jpg vigilampsolar3.jpg vigilampsolar4.jpg vigilampsolar5.jpg vigilampsolar6.jpg vigilampsolar7.jpg
  • Nakup brez tveganja
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Vigilamp Solar

Inovativna svetilka, ki za delovanje ne potrebuje kablov in baterij.

Cena: 24,00 €
Cena brez DDV: 19,67 €
Redna cena: 24,00 €
Salesprice with discount
DDV: 4,33 €

Št. izdelkov na voljo:
9995

Noč ima svojo moč 

Ponoči lahko postane okolica vaše hiše nevarna. Žal montaža luči ni enostavno opravilo, saj je potrebno plezati po lestvah, vrtati in urediti priklop električno napeljavo. Za to porabite ogromno časa, še večjo težavo pa običajno predstavlja iskanje primerne vtičnice.

Inovativna tehnologija

Dovolj je bilo tega! Predstavljamo vam inovativno svetilko Vigilamp Solar, ki je opremljena s fotovoltaično celico, zato za delovanje ne potrebuje kablov in baterij. Vigilamp Solar deluje na sončno energijo in je zato prijazna do okolja.

Do 12 ur avtonomije

Vigilamp Solar je opremljena s fotovoltaično celico, ki čez dan, ko sije sonce, polni vgrajen akumulator in tako zagotavlja avtonomijo do dvanajst ur neprekinjenega delovanja.

Enostavna namestitev

Samo odstranite zaščitni trak in namestite Vigilamp Solar kamor želite. Brez kablov, brez vtičnic in brez orodja. Vigilamp Solar lahko namestimo na skoraj vse površine, kot so opečnati in običajni zidovi ter tudi kovinske in lesene površine. Vigilamp Solar je odporna na dež in ostale vremenske pogoje.

Vgrajen senzor gibanja omogoča varčevanje z energijo

Vigilamp Solar je opremljena s senzorjem gibanja. Ko se stemni, Vigilamp Solar začne svetiti z nizko močjo. Ko vgrajeni senzor gibanja zazna, da se nekdo približuje, samodejno zasveti s polno močjo. Ob odsotnosti gibanja Vigilamp Solar preklopi nazaj v način z nizko močjo in tako varčuje z energijo.

Kvalitetne LED sijalke

Običajne žarnice na prostem hitreje pregorijo, menjava pa je običajno težavna in zamudna. Vigilamp Solar ima vgrajene LED sijalke z visoko svetilnostjo in dolgo življenjsko dobo. Prihranite čas in denar!

Poskrbite za osvetlitev ter si zagotovite varnost in prihranek energije

Doslej je bilo odklepanje vrat v temi zoprno opravilo. Nič več, saj bo Vigilamp Solar poskrbela za osvetlitev tam, kjer to najbolj potrebujete. V temi lahko tudi sprehajanje po domačem vrtu postane nevarno. S pomočjo Vigilamp Solar bo sprehod po vrtu tudi ponoči varen in sproščujoč. Izognite se padcem čez pragove in stopnice. Po zaslugi Vigilamp Solar boste tudi ponoči lahko varno hodili po stopnicah. Ob izpadu električne energije se Vigilamp Solar spremeni v zasilno svetilko.

Komplet vsebuje:

  • 1x svetilko Vigilamp Solar
  • 1x navodila za uporabo

Tehnični podatki

Napetost: 3,7 V DC

Vgrajen litijski akumulator 600 mAh

Nivo zaščite: IP44

Država proizvajalka: Kitajska

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe