bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

StarlyfPaintMagnet3.jpgStarlyfPaintMagnet3.jpg
StarlyfPaintMagnet3.jpg StarlyfPaintMagnet1.jpg StarlyfPaintMagnet.jpg StarlyfPaintMagnet2.jpg StarlyfPaintMagnet5.jpg StarlyfPaintMagnet6.jpg StarlyfPaintMagnet4.jpg
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Starlyf Paint Magnet

PRIHRANITE 10 €inovativna posoda, ki drži barvo, kot magnet drži kovino.

Cena: 19,00 €
Redna cena: 29,00 €
Discount -10,00 €
DDV: 3,43 €

Št. izdelkov na voljo:
10000

Vas čaka pleskanje?

Videti je povsem enostavno, a pripravite se na nenehno plezanje po lestvi gor in dol. Zakaj pa ne bi posode vzeli kar na lestev? Ups! Poglejte to razdejanje – tla so uničena in cela hiša popackana! Ne mučite se več s tem!

Drži barvo, kot magnet drži kovino!

Predstavljamo vam Starlyf Paint Magnet, inovativno posodo za barvo, ki se upira gravitaciji in drži barvo, kot magnet drži kovino. Revolucionarna tehnologija preprečuje polivanje, tudi če jo obrnemo na glavo! Uporabljate jo lahko kjerkoli. Brez kapljanja, polivanja in madežev.

Antigravitacijska tehnologija

Skrivnost Paint Magneta je v izjemno vpojnem materialu z na tisoče prepletenimi mikrovlakni. Ta vpijejo barvo in jo držijo na mestu, dokler je ne sprostijo na čopič ali valjček in ne na vaša tla ali oblačila. Paint Magnet varno zadrži vso barvo in to tudi obrnjen na glavo. Paint Magnet bo postal vaš najboljši pomočnik pri pleskanju!

Enostavna uporaba

Starlyf Paint Magnet je zelo enostaven za uporabo. Samo nalijete barvo, jo razprostrete in že ste pripravljeni. To je to. Lahko ga obrnete na glavo in ga zavrtite – barva bo ostala varno ujeta na površini. S Paint Magnetom v rokah enostavno stopite kamor morate, in prepleskate, kar pač morate prepleskati. Paint Magnet je izjemno lahek in je opremljen z nastavljivim ročajem, ki ustreza rokam vseh velikosti.

Več barv hkrati

Tako kot slikarji uporabljajo paleto za hiter dostop do več barv hkrati, lahko tudi vi uporabljate Starlyf Paint Magnet. Barve ostanejo ujete na površini in se ne mešajo med sabo. Izbrišite pasje praske na vratih. Prekrijte grde odrgnine. Odstranite vodne madeže s stropa in polepšajte stene v otroški sobi. S Starlyf Paint Magnetom lahko z vsem tem opravite hkrati in tako prihranite ogromno časa!

Primeren tudi za večje površine

Starlyf Paint Magnet sprejme 300 mililitrov barve, zato lahko prepleskate tudi večje površine brez ponovnega polnjenja. Paint Magnet lahko operete in ponovno uporabite. Znova in znova! Samo splaknete ga v lijaku in ga shranite.

Popoln komplet

Ob naročilu prejmete Starlyf Paint Magnet s praktičnim pokrovom, ki bo poskrbel da se barva ne bo posušila med opravljanjem različnih projektov. Prejeli boste tudi orodje za glajenje in odstranjevanje barve. To še ni vse! Ob nakupu vam podarimo še 15-centimetrski valjček, ki je bil posebej zasnovan za delo s Paint Magnetom, ter set štirih kakovostnih čopičev različnih velikosti. Tako boste za vsako nalogo vedno imeli čopič prave velikosti pri roki!

Komplet vsebuje:

  • 1x posodo Starlyf Paint Magnet
  • 1x pokrov
  • 1x gladilko
  • 1x 15 cm valjček - DARILO
  • 4x čopič - DARILO

Država proizvajalka: Kitajska

 

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe