bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

starlyfsofacover.jpgstarlyfsofacover.jpg
starlyfsofacover.jpg starlyfsofacover3.jpg starlyfsofacover4.jpg starlyfsofacover9.jpg starlyfsofacover5.jpg starlyfsofacover2.jpg starlyfsofacover6.jpg starlyfsofacover1.jpg starlyfsofacover12.jpg starlyfsofacover11.jpg starlyfsofacover10.jpg starlyfsofacover13.jpg starlyfsofacover14.jpg starlyfsofacover15.jpg starlyfsofacover16.jpg starlyfsofacover17.jpg starlyfsofacover18.jpg starlyfsofacover8.jpg starlyfsofacover7.jpg
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Starlyf Sofa Cover

NA VOLJO V DVEH BARVAH IN TREH VELIKOSTIHDvostransko pregrinjalo za kavč z zaščito pred politjem.


Št. izdelkov na voljo:
9409
Model

Zaščitite svoj kavč!

Lep kavč je pravi okras našega stanovanja. A kaj ko ga vsakodnevna uporaba uničuje. Na kavču jemo, otroci skačejo po njemu, hišni ljubljenčki pa na njemu puščajo svoje dlake. Tako je naš čudoviti kavč, za katerega smo plačali kup denarja, kmalu umazan ali celo uničen. Dovolj je bilo! 

Prenovite svojo dnevno sobo!

S pregrinjalom Starlyf Sofa Cover lahko v trenutku prenovite videz vašega starega kavča in to zgolj za delček cene novega! Odslej lahko na kavču brez skrbi jeste, se igrate z otroki ali crkljate svoje ljubljenčke. Starlyf Sofa Cover ima široko zadnjo stran, zato se prilega vsakemu kavču in ne zdrsne dol, obenem pa zaščiti tudi naslonjala za roke.

Zaščita proti politju

S pregrinjalom Starlyf Sofa Cover boste brez skrbi, če se vam po kavču kaj polije. Tako je, saj boste imeli čas, da odstranite pregrinjalo, preden tekočina pronica skozenj. Skrivnost je v sodobnih materialih pregrinjala Starlyf Sofa Cover, kot so na primer organski fluoropolimeri.

Dvobarvna zasnova in tri različne dimenzije

Pregrinjalo Starlyf Sofa Cover je na voljo v treh velikostih, ki ustrezajo večini običajnih kavčev, pa naj bo to naslanjač, dvosed ali trosed. Pregrinjalo Starlyf Sofa Cover je dvobarvno in uporabno na obeh straneh. Kot bi imeli dva različna kavča. Samo izberite barvo, ki najbolj ustreza vašemu domu!

Enostavno vzdrževanje

Ko se pregrinjalo Starlyf Sofa Cover umaže, ga samo operete v pralnem stroju. Hitro in enostavno!

Dimenzije:

Pregrinjalo za enosed: 58 cm x 190 cm

Pregrinjalo za dvosed: 128 cm x 190 cm

Pregrinjalo za trosed: 178 cm x 190 cm

Material: 100 % poliester

Država proizvajalka: Kitajska

 

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe