bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

fastheater1.jpgfastheater1.jpg
fastheater1.jpg fastheater2.jpg fastheater3.jpg fastheater4.jpg fastheater5.jpg fastheater6.jpg

Fast Heater

kompaktni grelnik zraka

Cena: 19,00 €
Cena brez DDV: 15,57 €
Redna cena: 19,00 €
Salesprice with discount
DDV: 3,43 €

Št. izdelkov na voljo:
9959

Zakaj bi zapravljali veliko denarja za ogrevanje? 

Ali zakaj bi vas zeblo? Predstavljamo vam Starlyf Fast Heater, kompakten grelnik, ki porabi manj elektrike in poskrbi za udobno toplino. Starlyf Fast Heater bo hitro in enostavno pogrel vašo kuhinjo, spalnico, delovno sobo, delavnico. Samo vklopite ga v vtičnico, nastavite želeno temperaturo in kmalu boste uživali v prijetni toplini.

Grejte samo tam, kjer to potrebujete!

Kljub temu, da je majhen, ga odlikuje sposobnost ustvarjanja prijetne temperature v vašem domu. Zakaj bi ogrevali celo hišo ali stanovanje in metali denar skozi okno? Pozabite na težke in nerodne oljne radiatorje in druge grelnike prostorov, ki porabijo veliko električne energije in prinašajo visoke račune za elektriko. Starlyf Fast Heater porabi manj elektrike, ker ogreva samo tisti prostor, v katerem se trenutno nahajate.

Vgrajen časovnik

Starlyf Fast Heater ima vgrajen tudi časovnik, s katerim lahko nastavite, da se po določenem času samodejno izklopi. To je idealno za spalnico, saj lahko nastavite, da se izklopi šele po tem, ko zaspite.

Univerzalna uporabnost

Starlyf Fast Heater je uporaben tudi drugod, ne samo doma. Zaradi svoje velikosti je nadvse praktičen za ogrevanje avtodomov, počitniških prikolic, vikenda ali in študentske sobe.

Tehnični podatki:

Napetost: 220-240V, 50Hz

Moč: 400W

Proizvedeno na Kitajskem.

Izdelek priklopite neposredno v običajno 'šuko' vtičnico, kakršna je večina vtičnic v slovenskih domovih. Ni pa ga mogoče priklopiti v ploščate vtičnice, ki so namenjene priklopu neozemljenih naprav, kot so brivniki, sušilniki las in podobno.

 

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe