bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

cleanmaxxgarmentsteamer6.jpgcleanmaxxgarmentsteamer6.jpg
cleanmaxxgarmentsteamer6.jpg cleanmaxxgarmentsteamer5.jpg cleanmaxxgarmentsteamer2.jpg cleanmaxxgarmentsteamer1.jpg cleanmaxxgarmentsteamer3.jpg cleanmaxxgarmentsteamer.jpg

Cleanmaxx Garment Steamer

Naprava za hitro in enostavno sušenje in likanje oblačil.

Cena: 99,00 €
Cena brez DDV: 81,15 €
Redna cena: 99,00 €
Salesprice with discount
DDV: 17,85 €

Št. izdelkov na voljo:
2

Suha in zlikana oblačila v nekaj minutah

Koliko časa potrebujete za prenašanje in postavljanje likalne deske, iskanje in priklapljanja likalnika ter čakanja, da se ta segreje? Pa z likanjem še začeli niste! Likanje večini ljudi predstavlja dolgotrajno in mukotrpno opravilo. Z malce nepazljivosti lahko oblačila uničite, da ne govorimo o nevarnosti požara, če pozabimo na vključen likalnik. Pozabite na likanje! S Cleanmaxx Garment Steamerjem je to preteklost – vlažno oblačilo samo namestite nanj, ga vklopite in počakate, da opravi svoje. Med tem se lahko igrate z otroki, gledate televizijo ali preberete dobro knjigo.

Enostavna uporaba

Na napihljivo vrečo namestite mokro in zmečkano oblačilo direktno iz pralnega stroja. Nato namestite utežne sponke in vklopite napravo. To je to! Cleanmaxx Garment Steamer s pomočjo vgrajenega ventilatorja vpihuje vroč zrak v vrečo. Ta se napihne in napolni srajco, majico, pulover, jakno ali celo suknjič s toplim zrakom ter tako oblačilo posuši in zlika.

Prihranite čas in denar

S Cleanmaxx Garment Steamerjem boste prihranili ogromno časa, ki bi ga sicer porabili za likanje. Poleg tega vam bo pomagal prihraniti tudi denar, saj ne boste več zapravljali za drago čiščenje in likanje oblačil v čistilnici. Investicija v Cleanmaxx Garment Steamer se vam bo hitro povrnila!

Tehnični podatki

•Napetost: 220-240V, 50Hz
•Moč: 1800W
•Zaščitni razred: II.

Proizvedeno na Kitajskem

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe