bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

ComfortissePosture.jpgComfortissePosture.jpg
ComfortissePosture.jpg ComfortissePosture1.jpg ComfortissePosture2.jpg
  • NAKUP BREZ TVEGANJA
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Comfortisse Posture

PRIHRANITE 15 €2 za ceno 1!Lahka in udobna opornica, ki v trenutku poskrbi za pravilno držo in olajša napetost v hrbtu.

Cena: 29,00 €
Redna cena: 44,00 €
Discount -15,00 €
DDV: 5,23 €

Št. izdelkov na voljo:
9134
Velikost

Napačne drže se pogosto sploh ne zavedamo

Na pravilno držo žal vse prevečkrat pozabimo in nanjo nas običajno spomni šele napetost, ki je posledica nepravilne drže. A brez skrbi, saj imamo za vas enostavno in učinkovito rešitev, ki vam bo pomagala do pravilne drže. Vaš hrbet bo v ustreznem položaju, vi pa boste sedeli vzravnano, stali vzravnano in hodili vzravnano. Za vedno se lahko poslovite od neprijetnega občutka v hrbtu, ramenih in vratu!

V trenutku poskrbite za pravilno držo in olajšajte napetost v hrbtu

S Comfortisse Posture bo vaš hrbet v ustreznem položaju, vi pa boste sedeli vzravnano, stali vzravnano in hodili vzravnano. Za vedno se lahko poslovite od neprijetnega občutka v hrbtu, ramenih in vratu! Razliko boste takoj občutili in tudi videli. Slaba drža lahko privede do ukrivljenega vratu, kar povzroča bolečo napetost, sključena ramena, ukrivljen hrbet in celo štrleč trebuh. Comfortisse Posture ramena potegne nazaj v pravilen položaj, kar preprečuje sključeno držo. Zagotavljamo vam, da odkar ga boste nadeli, boste stali bolj vzravnano in vaša drža bo v trenutku optimalna!

Preprečite posledice slabe drže

Z nepravilno držo običajno začnemo že v mladosti. Žal postajamo družba, ki neskončne ure presedi pred televizorjem in računalnikom. Držimo se sključeno in preživimo več časa za volanom kot na nogah. Nič čudnega, da ima vedno več ljudi težave z nepravilno držo. Te težave se iz leta v leto stopnjujejo in v poznejših letih lahko postanejo neprijetnosti prav neznosne. Nepravilna drža ni najbolj seksi, saj kazi naš videz. To je samo estetski problem, veliko hujše so lahko ostale posledice. S Comfortisse Posture se boste počutili bolj udobno kot brez njega!

Hitra vzpostavitev pravilne drže

Ponovna vzpostavitev pravilnega položaja hrbta, ramen in vratu je običajno dolgotrajen proces. Comfortisse Posture je bil razvit z namenom, da ta proces pospeši. Comfortisse Posture znova strenira vaše telo, tako da stojite, hodite in sedite v položaju, ki minimalno obremenjuje podporne mišice. S Comfortisse Posture boste stali in tudi sedeli bolj vzravnano. Sčasoma se bo vaša drža trajno popravila. Počutili se boste višji, videti boste bolj vitki in posledično tudi samozavestnejši boste.

Primeren za vse starosti

Preizkusite Comfortisse Posture in spoznali boste, da vam bo veliko udobneje z njim kot brez njega. Niste premladi ali prestari, da bi ga nosili. Starejši se včasih kar predajo in se ne obremenjujejo več z nepravilno držo. Če ste to vi, še enkrat razmislite o tem. S Comfortisse Posture se boste počutili mlajši, bolj vitalni in polni energije. Najboljše pa je to, da se boste poslovili od napetosti v hrbtu, ramenih in vratu. Če pa ste še mladi, si gotovo ne želite, da bi nepravilna drža vplivala na vaše življenje v poznih letih. Comfortisse Posture vam bo pomagal bolj, kot si lahko predstavljate.

Enostavna uporaba 

Uporaba Comfortisse Posture je nadvse enostavna. samo nadenete naramnici čez ramena in zapnete pas okrog trebuha in Comfortisse Posture bo v trenutku poskrbel za pravilno držo in pomagal olajšati napetosti v hrbtu. Seveda ga lahko nosite tudi pod oblačili in nihče ne bo vedel, da ga uporabljate. Comfortisse Posture lahko uporabljate tako pogosto, kot želite. Že od pol do ene ure uporabe dnevno zadošča, da znova strenirate hrbtne mišice in vaša drža bo vzravnana brez večjega truda.

Maksimalno udobje

Comfortisse Posture je zelo udoben in ni kot tiste okorne staromodne opornice. Comfortisse Posture je zelo lahek, zato vas ne bo oviral pri vsakodnevnih aktivnostih. Comfortisse Posture je popolnoma nastavljiv, zato si ga lahko prilagodite za maksimalno udobje. Uporabljate ga lahko v službi in doma, v avtu in v tovornjaku, oziroma kjerkoli to želite.

Dvojna ponudba

Ostale tovrstne opornice so težke in okorne ter stanejo kup denarja, Comfortisse Posture pa je lahko vaš za ugodno ceno. To še ni vse, saj bomo to ponudbo še podvojili. Tako je, ob naročilu vam dodatni Comfortisse Posture podarimo. Ne odlašajte in izkoristite to neverjetno ponudbo. Vaš nakup je povsem brez tveganja, saj ima ta izdelek 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo. To pomeni, da če z Comfortisse Posture ne bi bili zadovoljni, nam jo vrnite, mi pa vam bomo vrnili kupnino. Comfortisse Posture je odgovor na vaše težave z držo in najboljša izbira za trajno olajšanje napetosti v hrbtu, vratu in ramenih. Čas je, da si privoščite svoj Comfortisse Posture!

Sestava in velikost:

Glavni del: 80% SBR guma / 20% poliester
Elastični trakovi: 30% lateks / 70% poliester
Šivi: 10% Spandex / 90% poliester
Trak: 100% poliester
Zaponka: 30% najlon / 70% poliester

S/M (obseg prsnega koša od 60-95cm)
L/XL (obseg prsnega koša od 96-130cm)

KOMPLET VSEBUJE:

  • 1x Comfortisse Posture
  • 1x Comfortisse Posture - DARILO
  • 1x navodila za uporabo

 Država proizvajalka: Kitajska

 

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe