bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

CaneSafePlus7.jpgCaneSafePlus7.jpg
CaneSafePlus7.jpg CaneSafePlus.jpg CaneSafePlus1.jpg CaneSafePlus2.jpg CaneSafePlus5.jpg CaneSafePlus3.jpg CaneSafePlus8.jpg CaneSafePlus6.jpg
 • NAKUP BREZ TVEGANJA
 • Vaš nakup je varen
 • Hitra dostava izdelkov na zalogi

Cane Safe Plus

PRIHRANITE 19.10 €Inovativna sprehajalna palica za popoln oprijem in stabilnost.

Cena: 19,90 €
Redna cena: 39,00 €
Discount -19,10 €
Salesprice with discount 19,90 €
DDV: 3,59 €

Št. izdelkov na voljo:
99882
Dodatno

NAMIG: Prihranite z nakupom kompleta! Kliknite tukaj!

Sprehajalna palica, ki ne pade!

Ste naveličani tega, da vaša sprehajalna palica pade na tla vsakič, ko jo za trenutek izpustite? To je lahko nevarno, saj lahko tudi sami padete z njo. Med hojo po neravnem terenu se z vašo običajno palico nikoli ne boste počutili varne. 

Sprehajalna palica Cane Safe Plus je varnejša od običajnih sprehajalnih palic, saj deluje kot podaljšek vašega telesa. Zaradi vrtljive glave se palica nagiba v levo in v desno ter naprej in nazaj, s čimer vam omogoča popoln oprijem in stabilnost na kateri koli površini.

Posebna patentirana kontaktna površina, ki je oblikovana po vzoru pnevmatike za terenska vozila, omogoča popoln oprijem na vseh vrstah površin. Zaradi štirih stičnih točk s podlago vaša palica stoji popolnoma sama. Nič več nadležnega sklanjanja po vašo palico!

5 razlogov zakaj je palica za hojo Cane Safe Plus boljša od podobnih izdelkov

 • 4 kontaktne točke s tlemi poskrbijo za boljšo oporo pri vsakem koraku. Cane Safe Plus je primerna za uporabo na urejenih površinah in tudi na netlakovanih naravnih poteh. Vaš korak bo s pomočjo Cane Safe Plus vedno varen!
 • Vrtljiva glava se zavrti za 360 stopinj. Vrtljiva glava palice Cane Safe Plus se nagiba naprej in nazaj, s čimer oponaša gibanje gležnja med hojo. Ta funkcija razbremeni vaše zapestje, komolec in ramo, ki med uporabo običajnih sprehajalnih palic najbolj trpijo. Ko hodite po stopnicah ali vstanete iz stola, vam vrtljiva glava palice Cane Safe Plus nudi idealno oporo, ki jo potrebujete za varno in udobno gibanje, brez omejitev ali neugodja.
 • Protizdrsna površina na dnu palice je zasnovana tako, da ublaži vibracije ob stiku s tlemi in preprečuje nenadne sunke, ki lahko povzročijo težave z rameni. 
 • Zasede malo prostora, saj zložena meri le 30 cm. Poleg tega pa njeno dolžino zlahka in hitro nastavite na eno izmed petih različnih višin in varno blokirate s posebnim zatičem.
 • Vgrajena LED svetilka - nikoli več ne boste v temi odklepali vhodnih vrat ali vrat vašega avtomobila. Preprosto jo usmerite naprej ali navzdol.

Tehnične lastnosti:

Maksimalna teža uporabnika: 115 kg

Svetilka

Napetost: 6 V DC

Napajanje: 4x baterija LR 44 1,5 V (niso priložene)

Država proizvajalka: Kitajska

 • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
 • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
 • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe