bctv telefon
080 97 97brezplačna pomoč
všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe

Acuband7.jpgAcuband7.jpg
Acuband7.jpg Acuband4.jpg Acuband6.jpg Acuband5.jpg Acuband1.jpg Acuband2.jpg
  • NAKUP BREZ TVEGANJA
  • Vaš nakup je varen
  • Hitra dostava izdelkov na zalogi

AcuBand

Revolucionarni akupresurni sistem za hitro in enostavno lajšanje glavobolov in migren.

Cena: 59,00 €
Cena brez DDV: 48,36 €
Redna cena: 59,00 €
Salesprice with discount
DDV: 10,64 €

Št. izdelkov na voljo:
9966

Trpite zaradi močnih glavobolov?

Občutite napetost v vratu in na zadnji strani glave? Vam je zaradi bolečin ob glavobolu slabo? Večina se nas je že srečala z močnim glavobolom – samo v Združenih državah Amerike zaradi migren trpi 37 milijonov ljudi.

Dovolj je bilo bolečin!

Predstavljamo vam AcuBand. Proizvajalci priznanega sistema BeActive so razvili inovativni akupresurni sistem, ki vam bo v trenutku pomagal olajšati glavobol in bolečine v vratu. Skrivnost je v dveh akupresurnih blazinicah in nastavljivih trakovih, ki zagotavljata nežno podporo oslabelim vratnim mišicam ter tako sproščata napetost v živcih, kar omogoča varno in učinkovito lajšanje bolečin. Živci, ki potekajo po vratu, vrhnjem delu glave in čelu, so pod pritiskom zaradi napetih mišic v ramenih in vratu. AcuBand izvaja ciljano kompresijo na mišice na zadnjem delu glave, kar sprosti napetost in posledično olajša glavobol.

Odpravi vzrok za glavobole

Stres v vsakdanjem življenju, službene obveznosti, skrbi z otroci in gospodinjska opravila – vse to lahko povzroči napetost v ramenih in v vratu. Živci, ki tečejo od glave proti hrbtenici so prepleteni s temi mišicami. Ko so vaše mišice napete, se na te živce ustvari dodaten pritisk in poveča napetost, kar lahko privede do bolečin v glavi in vratu. AcuBand izvaja nežen pritisk na akupresurni točki na subokcipitalnih mišicah na zadnji strani vratu, ki sprožata glavobole. AcuBand zagotavlja tudi podporo vratnim mišicam, kar še dodatno pomaga pri hitrejšem lajšanju bolečin.

Hitro in učinkovito delovanje

AcuBand je izjemno učinkovit. Med klinično raziskavo je kar 86,6 odstotka uporabnikov poročalo o zmanjšanju bolečine v manj kot dve minutah.

Enostaven in varen za uporabo

AcuBand je izjemno enostaven za uporabo in tudi povsem varen, zato je primeren za lajšanje glavobolov pri vseh uporabnikih. Akupresurni blazinici samo namestimo na zadnjo stran vratu in trak spnemo na čelu. Nato primemo zatezna trakova in ju močno potegnemo ter nagnemo vrat nazaj, kot bi ležali na blazini, in zatisnemo trakova.

Nakup brez tveganja

Vaš nakup je povsem brez tveganja, saj vam za AcuBand ponujamo 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

V kompletu prejmete:

1x AcuBand akupresurni trak

Sestava:

  • poliester 18%
  • neopren 60%
  • najlon 18%
  • lycra 4% 

Država proizvajalka: Kitajska

 

  • Varen nakupNe potrebujete kreditnih kartic. Plačate po povzetju. Vaši osebni podatki so popolnoma varni.
  • NAKUP BREZ TVEGANJAČe z vašim izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez pojasnil vrnete v roku 14 dni - v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • 080 97 97BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠT.

Informacije in ekskluzivne ponudbe

newsletter

Ne zamudite odličnih priložnosti, novosti in kuponov ugodnosti, ki vam jih dostavimo na vaš elektronski naslov.

Prijavi se zdaj!všečkaj nas!za zabavo in ekskluzivne ponudbe